Hyppää sisältöön
Perhe ihailee auringonlaskua juhannuskalliolla

Tapahtumat

Kuusamon Kiepissä järjestetään toistuvia teemallisia tapahtumia ja tilaisuuksia.

Kiepissä tapahtuu

Super-keskiviikko on viikoittainen Kiepin teemapäivä, jolloin saa henkilökohtaista palvelua ilman ajanvarausta mm. Kelan, Kuusamon Vuokratalojen, Naturpoliksen yritysneuvonnan ja Ksakki ry:n sekä joka viikko vaihtuvan työnantajan edustajalta klo 13-15. Super-keskiviikko jatkuu klo 15-17 kielikahvilan merkeissä, jolloin hörpätään kaffet ja puhutaan suomea. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin!

KoillisRekry on vuosittain järjestettävät työllisyystapahtuma, jossa on mukana laaja kattaus Kuusamon ja lähialueiden yrittäjiä, työnantajia, oppilaitosten edustajia ja monipuolista tietoa työllistymis- ja koulutusmahdollisuuksista sekä asettautumispalveluista. Tule myös kuuntelemaan miten uuden työllisyysalueen muutokset vaikuttavat.

KoillisRekry järjestetään tänä vuonna torstaina 12.9.2024 klo 14.00, joka on vahvan perimätiedon mukaan juuri se aika, kun ruska alkaa! Seikkaile sinäkin Kuusamon värikkään maiseman halki kaupungintalolle tutustumaan työnantajiin, työnhakijoihin sekä oppilaitoksiin ja moniin muihin työllistymiseen, opintoihin ja asettautumiseen liittyviin palveluihin. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

KUTSU KOILLISREKRYYN TYÖNANTAJILLE JA
OPPILAITOSTEN EDUSTAJILLE

Osallistuminen on maksutonta, hyödyllistä ja mukavaa. Verkostoidu, kohtaa työnhakija, löydä työntekijä, ja toivota uudet kuusamolaiset tervetulleiksi elämään parasta arkea. Tervetuloa mukaan!

Klikkaa ilmoittautumislomakkeeseen.