Hyppää sisältöön
Ihmisiä toimistolla Kiepissä

Palvelut työnantajille

Kiepistä saat vinkkejä, tukea ja neuvontaa sekä työntekijän löytämiseen että työntekijäsi asettautumiseen Kuusamoon.

Haetko työlle tekijää?

Tarvitseeko työntekijäsi asuntoa tai vinkkejä verkostoitumiseen? Haluaisitko vakinaistaa työntekijäsi ja saada ympärivuotista henkilökuntaa? Kieppi palvelee teitä työnantajia kaikissa rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä. Työnantajien ja työntekijöiden kohtaamiseksi järjestetään erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, ja tiedotamme avoimista työpaikoista sekä koulutuksista. Oppilaitosyhteistyön kautta työharjoittelijoita ja oppisopimus- sekä kesätyöntekijöitä voi tiedustella Kiepistä. Työnantaja voi saada työllistämistukea nuorten ja pitkäaikaistyöttömien työllistämiseen Kuusamon kaupungilta, ja kesätyösetelillä saa avustuksen nuoren kesätyöläisen palkkaamiseen.

Me autamme asettautumaan

Kiepistä saat vinkkejä, tukea ja neuvontaa sekä työntekijän löytämiseen, että työntekijäsi asettautumiseen Kuusamoon. Asuminen, perheenjäsenten työllistyminen, opintojen aloittaminen tai päivähoitopaikan löytäminen, liikkuminen alueella, terveyspalveluiden läheisyys tai harrastusmahdollisuudet voivat olla työntekijäsi sitouttamisen kannalta merkityksellisiä asioita. Oletko ehkä palkannut ulkomaalaisen työntekijän, joka tarvitsee tietoa suomen kielen opinnoista, verotuksesta tai työehtosopimuksista?

Kiepissä järjestetään tarpeen mukaan erilaisia korttikoulutuksia, kuten anniskelu- ja hygieniapassit, työturvallisuus- ja ensiapukortit. Ota yhteyttä, jos työntekijöiltäsi puuttuu jokin lupa, jota työhön vaaditaan.

Teemme tiivistä yhteistyötä TE-toimiston, yritysten ja yhdistysten sekä kehityshankkeiden kanssa, jotta voimme yhdessä edistää työllisyyttä, ja kasvattaa Kuusamon elinvoimaa ja pitovoimaa.

Tervetuloa tapaamaan kieppiläisiä!

Ota yhteyttä kieppiläisiin