Hyppää sisältöön

Työnhakijalle

Me autamme sinua kartoittamaan tulevaisuuden suuntaa ja mahdollisuuksia, joita työelämällä on sinulle tarjottavana.

Etsitkö suuntaa työelämässä tai haluaisitko vaihtaa alaa?

Me työllisyyspalvelupiste Kiepissä autamme sinua kartoittamaan tulevaisuuden suuntaa ja mahdollisuuksia, joita työelämällä on sinulle tarjottavana.

Meiltä saat henkilökohtaista ja yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa oman osaamisen tunnistamiseen sekä kehittämiseen. Avustamme sinua CV:n ja työhakemuksen laatimisessa, sekä järjestämme erilaisia rekrytointi- ja koulutustapahtumia.

Olet sitten äskettäin työttömäksi jäänyt, pitkäaikaistyötön, osatyökykyinen tai alan vaihtoa suunnitteleva ja tarvitset apua asioiden etenemiseen, niin ota meihin yhteyttä, niin kerromme kuinka voimme auttaa sinua työnhaussa tai urasuunnittelussa.

Me autamme sinua miettimään eri vaihtoehtoja työllistymisellesi. Palvelumme koostuvat mm. asiakkaiden ensivaiheen palvelutarpeen arvioinnista, ohjaamme ja neuvomme asiakkaita työttömyysturva-asioissa, työnhaussa ja osaamisen kehittämisessä.

Teemme laajasti yhteistyötä työnantajien ja oppilaitosten kanssa. Kokoamme tarvittaessa myös yhteistyöverkostomme asiakastyön tueksi. Tunnemme hyvin alueen eri palvelutarjonnan ja työllistymismahdollisuudet. Työssämme hyödynnämme myös julkisia työvoimapalveluja. Henkilökohtaisten tapaamisten aikana suunnitellaan yhdessä kanssasi yksilöllisiä ja tarpeisiisi vastaavia polkuja työmarkkinoille.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme kuinka voimme auttaa sinua!