Hyppää sisältöön
Subwayn työntekijöitä

Kesätyöseteli

Kesätyösetelin kriteerit

Kesätyöseteli on tarkoitettu 15–29-vuotiaille (vuonna 2009 ja aiemmin syntyneet) kuusamolaisille koululaisille, opiskelijoille ja työttömille työnhakijoille. Setelin arvo on 200 euroa. Työnantajalla tulee olla suomalainen Y-tunnus. Työ voi tapahtua myös Kuusamon ulkopuolella. Kesätyösetelin voi käyttää myös 4H-yrityksen perustamiseen tai muuhun omaan yritystoimintaan.

Huomioithan, että jokaista nuorta kohden on käytettävissä yksi kesätyöseteli. Voit saada setelin, vaikka sinulla ei vielä olisi kesätyöpaikkaa.

Tutustu työelämään ja tienaa-malli: Vuonna 2009 tai aiemmin syntyneet peruskoululaiset, lukiolaiset, TUVA-koulutuksessa olevat nuoret. Vähimmäisvaatimuksena 60 tunnin työaika ja palkka vähintään 380 EUR.

Muut opiskelijat: Esim. ammattiin opiskelevat, korkeakouluopiskelijat tai muut opiskelijat. Ikä 15–29-vuotta. Työaika vähintään kahden viikon alan kokonaistyöaikaa vastaava tuntimäärä. Työstä maksetaan vähintään alan TES:n mukaista palkkaa.

Työttömät työnhakijat: Ikä 15–29 v. Työaika vähintään kahden viikon alan kokonaistyöaikaa vastaava tuntimäärä. Työstä maksetaan vähintään alan TES:n mukaista palkkaa.

4H-yritys: Edellytyksenä 4H-yrityskurssin suorittaminen, yrityksen perustaminen ja erikseen sovittujen toimenpiteiden suorittaminen. Lisätietoja Kuusamon 4H-yhdistyksestä.

Muu yritystoiminta:  Esim. kevytyrittäjyys.

Kesäyritystoiminnan loputtua toiminnasta laadittava: 

  1. toimintakertomus (yrityksen nimi, toiminta-aika ja yhteystiedot, yrityksen toiminta-ajatus, tuotteet ja palvelut, yritystoimintaan liittyvät olennaisimmat tapahtumat 
  2. taloudellinen yhteenveto 
  3. työajan seuranta (vähintään 40 h) 

Palauta täytetty kesätyöseteli ja loppuraportti viimeistään 31.10.2024. Osoitteeseen: Työllisyyspalvelupiste Kieppi/kesätyö. Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo.  

Skannatut maksatushakemukset ja lisätiedot: tyollisyysavustukset@kuusamo.fi, Tanja p. 040 627 3808

Toimintaohje kesätyöntekijälle:

  • Etsi itsellesi kesätyöpaikka.
  • Soita ja varaa seteli! Mailis: 0400 681 574, Elisa: 040 860 8336 ja Tanja: 040 627 3808
  • Hae kesätyöseteli Ohjaamosta ma-pe 9-15.
  • Sovi työnantajan kanssa kesätyön ajankohdasta ja setelin käytöstä/ilmoittaudu 4H-yrityskoulutukseen.
  • Mene töihin tai aloita yritystoiminta.
Tutustu kesätyön eri mahdollisuuksiin!

Kysy lisää kesätyösetelistä!