Hyppää sisältöön
kesätyönantaja kuusamo

Työnantajalle

Paikalliset yritykset ja yhdistykset ovat jo vuosia tarjonneet kuusamolaisille nuorille runsain määrin eri alojen kesätyöpaikkoja. Parasta aikaa lukuisat työnantajat hakevat aktiivisia ja innokkaita nuoria kesätöihin. Työllisyyspalvelun työnantajilta keräämien kesätyöpalautteiden perusteella nuorten kesätyöllistäminen koetaan positiivisena: ”Mahtavaa saada tarjota nuorille töitä ja rohkaista heitä uusiin kokemuksiin ja tukea heitä työuriensa alkuvaiheilla”.
Kaupunki tarjoaa työnantajille kesätyöseteliä nuorten kesätyöllistämisen tueksi. Kesätyösetelin voi lunastaa kaikille palkkaamilleen kriteerit täyttäville nuorille. Työnantajan on hyvä tarkastaa kesätyösetelin kriteerit ennen kesätyön sopimista nuoren kanssa.

 

Työsuojelulaki nuorelle

Laki nuorista työntekijöistä

 

Maksatusohjeet työnantajille

Kuusamon kaupungin kesätyötuki maksetaan työnantajan tilille takautuvasti, mikäli kesätyösetelille asetetut kriteerit täyttyvät nuoren, työnantajan ja työsuhteen osalta.

Maksatuslomakkeen lisäksi työnantajan tulee toimittaa Työllisyyspalvelupiste Kieppiin:
1. kesätyöseteli,
2. kopio työsopimuksesta ja
3. tosite maksetusta palkasta.

Maksatusta haetaan ensisijaisesti alla olevan linkin kautta:

 

 

Hae maksatusta 31.10.24 mennessä!

Vaihtoehtoisesti voit asioida postitse tai vierailla toimipaikassamme:

Kuusamon kaupunki (1.krs),Työllisyyspalvelut Kieppi/Kesätyö, Keskuskuja 6, 93600 Kuusamo.

Salattuna sähköpostina lähetetyt liitteet osoitteeseen tyollisyysavustukset@kuusamo.fi.

 

Työllistämistuki

Kesätyössä voit hyödyntää myös nuorten työllistämistukea kuusamolaisen alle 30-vuotiaan työttömän työnhakijan työllistämiseen. Tuki on 50 % bruttopalkasta kuitenkin enintään 1000 EUR /kk. Tukea voi saada 1-12kk. Katso lisätietoa palkkatuista.

Lue lisää työllistämistuista!

Kysy lisää kesätöistä!